نمک بدون ید
نمک بدون ید: راز خوشمزگی ترشیهاتون چیه؟
سلام به دوستان گل عطار گلابتون! حتماً تا حالا شنیدید که میگن "نمک، نمکدونه!". اما آیا میدونستید که همهی نمکها شبیه هم نیستن؟ امروز میخوام درباره یه نوع نمک خاص باهاتون حرف بزنم: نمک بدون ید.
شاید بگید نمک، نمکه دیگه! چه فرقی میکنه؟ فرقش تو یه عنصر کوچولو به اسم "ید" هست. نمک معمولی که همه تو خونه داریم، بهش ید اضافه کردن تا بدن ما سالم بمونه. اما نمک بدون ید، کاملاً خالص و طبیعیه و هیچ یدی توش نیست.

نمک بدون ید به درد چی میخوره؟
این نمک به درد چه کسانی میخوره؟
این نمک یه قهرمان واقعی برای کارهای خاص و افراد خاصه:
-
شاهکلید ترشی و شور: اگه میخواید ترشی یا شورهایی که درست میکنید مثل ترشیهای مامانبزرگ، ترد و خوشمزه بشن، باید از نمک بدون ید استفاده کنید. ید موجود تو نمک معمولی میتونه فرآیند تخمیر رو خراب کنه و ترشیتون رو لزج و بدبو کنه.
-
برای کسانی که ید درمانی دارن: این بخش خیلی مهمه! بعضی از پزشکان برای بیمارانی که ید درمانی دارند یا باید قبل از برخی اسکنها رژیم غذایی بدون ید داشته باشند، استفاده از این نمک رو توصیه میکنند. این نمک به این افراد کمک میکنه تا رژیم درمانی خودشون رو به درستی رعایت کنند.
-
آشپزهای ماهر و حرفهای: آشپزهای ماهر برای اینکه طعم غذاهاشون کاملاً طبیعی و خالص بمونه، از این نمک استفاده میکنن. مخصوصاً تو شیرینیپزی و غذاهایی که خیلی حساس به طعم هستن.
-
سرم شستشوی خونگی: برای کسانی که از سینوزیت رنج میبرن و میخوان با سرم، بینیشون رو شستشو بدن، نمک بدون ید بهترین انتخابه.
برای تهیه بهترین نمک بدون ید و سایر محصولات طبیعی و باکیفیت، همین حالا به فروشگاه عطار گلابتون سر بزنید و محصول مورد نظرتون رو انتخاب کنید!
لینک خرید نمک بدون ید:
https://attargolabaton.ir/product/1/%D9%86%D9%85%DA%A9-%D8%A8%D8%AF%D9%88%D9%86-%DB%8C%D8%AF1-%DA%A9%DB%8C%D9%84%D9%88%DA%AF%D8%B1%D9%85-%D8%B9%D8%B7%D8%A7%D8%B1-%DA%AF%D9%84%D8%A7%D8%A8%D8%AA%D9%88%D9%86/